NOR9132
ALBATROSS
OSLO

Takk for følget

3. oktober 2006

Norskekysten er ikke å spøke med og har budt på mye ugunstig vind opptil kulings styrke rett imot. Det har blitt en del landligge og venting. Det begynte i Haugesund hvor vi ble to dager forsinket på grunn av en brennmanet. Det satt fast på ruren som etter hvert har grodd under båten, som på en effektiv borrelås foran saltvannsinntaket sånn at vi ikke fikk kjølevann til motoren. Vi brukte to dager på å skru fra hverandre og sjekke alt mulig før vi sendte en dykker ned for å se hva som stengte for åpningen. Det var de siste to dagene med vestavind. Deretter snudde det til sør og sørøst. Det var jo ikke akkurat det vi trengte, men det går smått om senn fremover. Vi tar den tiden vi trenger.

Men før vi er helt hjemme og dere etter hvert slutter å sjekke denne siden, vil vi takke alle som har fulgt oss gjennom hele dette året. Det har vært veldig hyggelig og oppmuntrende og få så mange hilsener og tilbakemeldinger. Det har vi satt stor pris på. Tusen takk alle sammen.

norskekysten-053-fMen den aller største takken går til Bjørn Erik som har sittet ved PCen sin i Tromsø og redigert og laget denne siden. Jeg har bare sendt alt stoffet på mail til han. Uten han hadde det ikke blitt noen særlig greie på det. Tusen takk.

Vi regner med å sige inn fjorden søndag den 8. oktober og legge til på plassen vår på betongbrygga (det er brygga nærmest danskebåten) i Revierhavnen Båtforening på Hovedøya, kl.15.32. (Ca.) I tilfelle noen av dere tilfeldigvis er i nærheten. Ferga til Hovedøya går fra Vippetangen kl. 15.05. Den går 05 og 25 over hver time. En person med nøkkel er ved porten (som er rett ovenfor brygga) og låser den opp når ferga kommer. Vi bare nevner det.

Hilsen fra Oddvar og Ellen.